Categorieën:

Retourneren

Artikelen terugsturen/retourneren.

Alle artikelen die ons magazijn verlaten worden zorgvuldig gecontroleerd.
Mocht u desondanks niet tevreden zijn dan kunnen wij de door u ontvangen artikelen omruilen voor een andere maat/kleur of laten vervangen door een ander artikel.
Wilt u binnen 14 dagen afzien van uw aangekochte kleding en/of artikelen dan kunt u zonder opgaaf van reden de goederen (mits ongedragen en onbeschadigd) terugsturen, u ontvangt dan het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons retour, echter voor thema artikelen geldt dat u tot maximaal 14 dagen voor aanvang van het evenement de artikelen kunt omruilen of retourneren.
Voorbeeld; oranje artikelen kunt u tot maximaal 14 dagen voor aanvang van een EK of WK worden geruild of geannuleerd.
Brouwer-party levert alle artikelen met de garantie die van het betreffende artikel verwacht mag worden.
Indien een artikel bij aankomst beschadigd is, dan kunt u dit het beste direct aan ons melden, via mail@glasservicebrouwer.nl en het artikel retourneren.
Wanneer u een artikel retour stuurt, doet u dit dan in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) met een begeleidend briefje, uw factuur en/of uw bestelling referentie binnen 7 dagen na ontvangst.
Mocht u willen ruilen, wilt u dan aangeven wat er geruild moet worden en eventueel in welke maat of kleur.
Bent u niet geheel tevreden over een artikel of ziet u van de bestelling af en wilt u gewoon het door u betaalde bedrag retour, dan graag even uw bankrekeningnummer vermelden waarop wij het door u betaalde bedrag retour kunnen storten.
Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt altijd binnen een termijn van 30 dagen plaats.
Voor ruilen en artikelen retour sturen dient u altijd het bewijs dat u meekrijgt op het postkantoor te bewaren. Dit om bij vermissing van het pakket bewijs te hebben dat u het pakket heeft geretourneerd.
Let op! Artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst geruild te worden in de originele, onbeschadigde verpakking.
Als deze bij ons retour komen, worden deze onmiddellijk gecontroleerd of ze gebruikt of gedragen zijn. Mocht dit het geval zijn dan wordt het bedrag niet aan u terug betaald.
Het passen van kostuums en pruiken is wel toegestaan.
Artikelen die NIET retour gezonden kunnen worden zijn; nylons, pantys, ondergoed en haarnetjes.

Stuur uw retour pakket naar; Brouwer-party, de Overmaat 8, 6831 AH Arnhem.

0